Peti Dani okusa hrvatske tradicije održat će se od 15. studenog do 1. prosinca u više od 100 restorana diljem cijele Hrvatske na području čak 12 hrvatskih županija. Riječ je o manifestaciji koju Ministarstvo turizma i sporta realizira u suradnji s županijskim i lokalnim turističkim zajednicama u cilju razvoja novih turističkih proizvoda i obogaćivanja turističke ponude.
U manifestaciju su se uključili i restorani te ugostiteljski objekti s područja naše županije. Okuse Banovine, Moslavine i Posavine kušati se može na području Siska, Hrvatske Kostajnice, Krapja, Topuskog i Male Ludine.
Kuhari i ugostitelji za ovu su prigodu kreirali posebne menije koji se sastoje od minimalno tri slijeda, sljubljeni s čašom lokalnog pića, a koji odišu duhom tradicije.
Više informacija o ovom projektu te popis restorana i jela koja se mogu kušati, pročitajte na mrežnim stranicama Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije.