Održane 5. sportske igre umirovljenika

Danas su u Kutini održane 5. sportske igre umirovljenika, u organizaciji Udruge umirovljenika Petrokemije. Na igrama su sudjelovale udruge umirovljenika iz Kutine, Popovače, Križa i Lipovljana, a događaj je imao snažan lokalni karakter te je okupljenima pružio priliku za sportsko natjecanje i druženje.

Sve prisutne pozdravio je predsjednik Udruge Branko Straga, a igre je svečano otvorio gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, koji je u svom obraćanju pozdravio sve prisutne te pohvalio dugogodišnji rad udruga umirovljenika s područja grada. Gradonačelnik je svim sudionicima zaželio puno uspjeha u natjecanju, istaknuvši važnost ovakvih događanja za zajednicu.

Uz gradonačelnika, na otvorenju su prisustvovali i predsjednik Gradskog vijeća Nebojša Čović, direktor Sportskog centra, Renato Habek i direktor Eko Moslavine, Danijel Husnjak. Ovaj događaj još je jedan primjer uspješne suradnje između Grada Kutine i lokalnih udruga, s ciljem promicanja aktivnog života i društvene uključenosti umirovljenika.(www.kutina.hr)

Sve reakcije:44