Kutinski paraatletičari uspješni u Vinkovcima

Na Paraatletskom mitingu Vinkovci 2024. sudjelovalo je i paraatletičara iz PAK “Odisej” Kutina, koji su unatoč niskim temperaturama i kiši ostvarili izvanredne rezultate.

Trener PAK “Odisej”, Miro Kačmarčik, istaknuo je kako su članovi kluba osvojili ukupno 3 prva, 3 druga, 3 treća, 2 četvrta, 2 peta i 1 četrnaesto mjesto. “Naši atletičari su se zaista istaknuli. Prva mjesta osvojili su Ante Vrbanec (F53) u bacanju koplja, Matej Kačmarčik (F37) u bacanju diska i Marko Radovanac-junior (F46) također u bacanju diska”, rekao je Kačmarčik.

U kategoriji drugih mjesta, Marko Radovanac-junior (F46) osvojio je srebro u bacanju kugle, dok su Velimir Turina (F35) i Kristijan Mlinar (F20) također osvojili drugo mjesto u svojim disciplinama. Treća mjesta pripala su Ani Mariji Brajdić (F34) u bacanju diska, Matku Matkoviću (F34) i Matiji Lončaru (F34) u bacanju kugle.

Četvrta mjesta osvojili su Drago Števinović (F55) u bacanju kugle i Marko Krznarić-junior (F20) u istoj disciplini. Drago Števinović (F55) te Velimir Turina (F35) zauzeli su peta mjesta, dok je Zoran Domitrović (F20) završio natjecanje na 14. mjestu u bacanju kugle.

“Čestitam svima na postignutim rezultatima, a posebnu pohvalu upućujem Dragi Števinoviću, koji trenira samo dva mjeseca i kojemu je ovo bilo prvo natjecanje”, dodao je trener.

Nakon dana odmora, paraatletičari se vraćaju treninzima, a već 18. i 19. listopada očekuje ih Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u Puli, koje je ujedno i posljednje, šesto kolo Hrvatske Paraatletske lige.