Završila još jedna “Sunčana strana grada”

Na popovačkom Trgu hrvatskih branitelja, 30. kolovoza, održana je Završnica ovogodišnje Sunčane strane grada. Ljetnu manifestaciju i ovoga je puta organizirala Turistička zajednica Grada Popovače uz podršku Grada i brojnih partnera, gradskih ustanova i udruga.

Najmlađi sugrađani tako su tijekom srpnja i kolovoza imali prilike sudjelovati u pričaonicama i čitaonicama te raznim kreativnim, plesnim, sportskim i vatrogasnim radionicama, ali i kinu na otvorenom, dok su oni nešto malo stariji mogli uživati u raznovrsnim tradicijskim manifestacijama te cocktail partyu.

Tom prigodom, voditeljica Turističke zajednice Ksenija Tomac Špoljarić zahvalila je djeci, roditeljima te voditeljima radionica kao i suradnicima uz čiju je pomoć organiziran ovogodišnji program.

Povodom ovogodišnje Završnice animirale su odgajateljica Marina Ovčariček iz Dječjeg vrtića Popovača i njezina mala pomoćnica Adela. Plesalo se, pjevalo, igralo, jele su se slasne palačinke, a na kraju gledao se i animirani film „Spužva Bob“.