Početak nove školske godine u OŠ Banova Jaruga

U OŠ Banova Jaruga povodom početka nove školske godine, za učenike prvih razreda održana je prigodna priredba. Prigodnom programu uz roditelje i djelatnike OŠ nazočio je i gradonačelnik Zlatko Babić.
Ravnateljica Irena Rukavina uputila je svima srdačne želje povodom početka nove školske godine s posebnim naglaskom na učenike prvih razreda i njihove roditelje.

Izrazila je nadu da su svi spremni za nove stranice života koje će djeca ispisivati svojim malim rukama u pisankama svoga školskog putovanja. Na tom putu, kako je istaknula, učenici nikada neće biti sami – uz njih će uvijek stajati njihovi učitelji i učiteljice, spremni da ih vode i podrže.Osim osnovnih vještina poput čitanja, pisanja i računanja, škola će im, rekla je, donijeti i nešto neprocjenjivo – sposobnost samostalnog odlučivanja, brzog promišljanja i razvijanja suosjećanja prema drugima. Roditeljima je poželjela puno mudrosti i strpljenja, uz poziv na blisku i otvorenu suradnju s učiteljima i učiteljicama.

Gradonačelnik Zlatko Babić pridružio se čestitkama, pozdravivši djecu, roditelje i sve djelatnike Osnovne škole Banova Jaruga u ime Grada Kutine i u svoje osobno ime. Poželio im je puno uspjeha u životu, uz želju da im prvi školski dani proteknu u veselju i radosti. (izvor: www.kutina.hr)