Održan još jedan Memorijalni turnir “Petreković-Ratkajec-Franković”

U organizaciji NK Ekonomik iz Donje Vlahiničke od 9.-11. kolovoza održan je Memorijalni turnir “Petreković-Ratkajec-Franković” u spomen na sportske legende ovog kluba. U seniorskoj konkurenciji za titulu najboljeg kluba natjecalo se njih 8, a pobjedu je odnijela ekipa NK Milka Trnina iz Vezišća, drugi su bili domaćini, NK Ekonomik, a treći NŠK Sokol iz Velike Ludine.

U veteranskoj konkurenciji, od četiri kluba najuspješniji je ponovno bio NK Milka Trnina iz Vezišća, drugi je bio NK Dinamo iz Osekova, a treći VNK Branitelj iz Popovače.

Najboljim igračem turnira proglašen je Marin Špendić iz NK Ekonomik, najboljim strijelcem Damjan Pleše iz NŠK Sokol, a najboljim golmanom Dejan Moguljak iz NK Milka Trnina.

Uz predsjednika kluba domaćina Miju Fofića pehare najboljima uručio je Lovro Miklaužić, zamjenik gradonačelnika koji je ujedno i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače. Podršku u organizaciji turnira svojom je nazočnošću iskazao i popovački gradonačelnik Josip Mišković te predstavnici mjesnih udruga.