Javni poziv za potpore u poljoprivredi

Grad Kutina objavio je javni poziv za program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Kutine za 2024. godinu.

 Programom su utvrđeni uvjeti za ostvarivanje i isplaćivanje potpora, te prava i obveze korisnika predmetnih potpora. Program obuhvaća mjere unaprjeđenje biljne poljoprivredne proizvodnje, stočarske proizvodnje, povrtlarske proizvodnje, prodaje vlastitih proizvoda, podizanje višegodišnjih nasada, osiguranja usjeva i nasada, edukacije poljoprivrednika, legalizacije poljoprivrednih objekata te razvoja udruga i zadruga.

  Dodatne informacije i dokumentaciju za podnošenje zahtjeva možete dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, Trg kralja Tomislava 12, Kutina, odnosno informacije na broj telefona: 044/692-028, te na e-mail: gospodarstvo@kutina.hr

 Krajnji rok za dostavu zahtjeva sa svom potrebnom dokumentacijom je do 1. listopada 2024. godinebez obzira na način dostavljanja dokumentacije. Više na poveznici:
https://www.kutina.hr/gradani/novosti/dru%C5%A1tvo/program-potpora-poljoprivredi-i-ruralnom-razvoju-na-podru%C4%8Dju-grada-kutine-za-2024.-godinu.html