DVD Donja Vlahinička organizirao vatrogasno natjecanje

DVD Donja Vlahinička je 10.08.2024. nakon dužeg vremena ponovno krenula sa organizacijom vatrogasnog natjecanja kao rezultat sve boljeg rada sa natjecateljskim ekipama.

“Na natjecanju koje je bilo organizirano za najmlađu kategoriju podmladka ukupno je nastupilo 17 desetina sa područja grada Popovače , te nekoliko desetina iz drugih dijelova županije. Mali vatrogasci su unatoč vrlo vrućem vremenu pokazali zavidno znanje i uvježbanost u svojoj disciplini natjecanja rušenja mete sa mlazom vode iz vatrogasne brentače. Sljedeće godine je u planu i proširenje i na druge natjecateljske kategorije ekipe mladeži i odraslih”- istaknuo je predsjednik DVD-a Donja Vlahinička Dražen Kocet te u ime organizatora zahvalio svima na učešću i pomoći oko natjecanja, a ponajviše gradu Popovača, KSP Popovača , VZG Popovača, sudačkoj komisiji i ostalima koji su pomogli u organizaciji istoga koje se održalo u sklopu memorijalnog nogometnog turnira istoga dana.

Pobjednice u kategoriji pomladak djevojčice su male vatrogaskinje DVD-a Popovača koji na natjecanjima po cijeloj Hrvatskoj kao najaktivnija ekipa iz VZG Popovača osvajaju zapažene rezultate. Drugo mjesto su osvojili vatrogasci iz Gornje jelenske , a treće DVD Sunja-Greda.

Pobjednici u kategoriji pomladak muški su domaćini iz Donje Vlahiničke koji također na važnim natjecanjima ostvaruju značajne rezultate. Drugo mjesto je pripalo Sunja-Gredi, a treće Gornjoj Jelenskoj. Pored ostalih posjetitelja, susret su pratili i gradonačelnik Josip Mišković, zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Popovače Tomislav Jalžečić i predsjednik Vijeća mjesnog odbora Donja Vlahinička Mario Božić.

 REZULTATI 1. vatrogasni kup Donja Vlahinička 2024

 Rezultati: pomladak djevojčice

1. POPOVAČA
2. GORNJA JELENSKA
3. SUNJA GREDA
4. OBEDIŠĆE
5. VELIKA LUDINA

Rezultati: pomladak dječaci

1. DONJA VLAHINIČKA
2. SUNJA GREDA
3. GORNJA JELENSKA
4. POPOVAČA 2
5. POPOVAČA 1
6. POTOK
7. VELIKO SVINJIČKO
8. ILOVA
9. KATOLIČKO SELIŠĆE
10. VOLODER
11. DONJA GRAČENICA
12. VELIKA LUDINA