Raspisan natječaj za izbor ravantelja/ice NPB Popovača

Upravno vijeće Neuropsihijatrijske bolnice „dr. Ivan Barbot“ Popovača donijelo je Odluku o raspisivanju Natječaja za izbor i imenovanje ravnatelja/ice bolnice.

Kandidat za ravnatelja/icu mora udovoljavati sljedećim uvjetima:

– završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij,

– najmanje pet godina radnog iskustva u struci,

– da nije osoba koja prema zakonu kojim se uređuju trgovačka društva ne može biti članom uprave trgovačkog društva,

Uz prijavu na natječaj, kandidat za ravnatelja/icu dužan je u preslici priložiti:

– program rada i razvoja NPB za mandatno razdoblje,

– životopis u kojem će u skladu s dostavljenim dokazima obrazložiti ispunjavanje uvjeta propisanih Statutom,

– dokaz o završenom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju ili integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju,

– elektronički zapis ili potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje s podacima o radnom stažu i radnom odnosu,

– dokaz o hrvatskom državljanstvu,

– izjavu na kojoj je ovjeren potpis kandidata pred javnim bilježnikom da će, ukoliko bude imenovan za ravnatelja/icu ustanove, dostaviti izjavu danu na zapisnik kod javnog bilježnika da ne postoje okolnosti iz članka 239. st. 2. Zakona o trgovačkim društvima koje bi sprječavale imenovanje za ravnatelja ustanove.

Ravnatelj/ica se imenuje na mandatno razdoblje od 4 godine.

Potpunom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju te koja je vlastoručno potpisana. Nepravodobne i nepotpune prijave na natječaj neće se razmatrati.

S kandidatima koji ispunjavaju uvjete javnog natječaja Upravno vijeće NPB pridržava pravo obaviti usmeni razgovor. Ako kandidat ne pristupi navedenom usmenom razgovoru smatrat će se da je povukao prijavu na javni natječaj.

Prijave s natječajnom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj omotnici s naznakom: »Natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja/ice NEUROPSIHIJATRIJSKE BOLNICE DR. IVAN BARBOT POPOVAČA – ne otvaraj«  do 13. srpnja, na adresu: NEUROPSIHIJATRIJSKA BOLNICA DR. IVAN BARBOT POPOVAČA, 44317 Popovača, Jelengradska 1.