Čestitka gradonačelnika Zlatka Babića povodom Dana grada Kutine

Povodom Dana Grada Kutine, gradonačelnik Zlatko Babić uz dobre želje za budućnost i prosperitet, svim građanima upućuje čestitku.

„Dragi Kutinčani i Kutinčanke,

Uz čestitke koje vam upućujem povodom Dana Grada Kutine, želim vam se obratiti sa par riječi, kao svojim dragim sugrađanima.

U ovim danima proslave ističemo sve ono što je dosad učinjeno i što još treba kako bi se u našem gradu lijepo živjelo.

Od kako sam preuzeo dužnost gradonačelnika nastojim provesti do kraja već započete projekte i osmisliti nove, osobito vezane za razvoj gospodarstva.

Raznim poticajima nastojimo oživiti gospodarstvo i socijalnim programom dati potporu onima najugroženijima.

Ozbiljno se radi na popunjavanju Poduzetničke zone, koja će izgradnjom poslovnih pogona u budućnosti omogućiti zapošljavanje Kutinčana. Isto tako potičemo njegovanje kulture i tradicije, posebno vezano za očuvanje kulturne baštine našeg lijepog moslavačkog kraja.

Na nama je da u tome ustrajemo, da svoje sposobnosti i ljubav prema Kutini pretočimo u djela, za dobrobit svakog pojedinca.

Upućujem svima srdačnu čestitku i pozivam sve građane da se pridruže proslavi Dana našega grada i uživaju u bogatom programu koji smo pripremili. Neka nam ovaj Dan grada bude prilika da se prisjetimo svih postignuća i zajedničkih uspjeha, ali i da zajedno pogledamo prema budućnosti s optimizmom i nadom.

Težimo tome da naša zajednica bude puna energije i solidarnosti kako bismo zajedničkim snagama potaknuli i zadržali napredak te stvarali mjesto koje raste i razvija se iz dana u dan.

Nastavimo graditi našu Kutinu kao grad u kojem se osjećamo sigurno, gdje ima mjesta za svakoga, gdje se cijene vrijednosti zajedništva i poštovanja prema drugima.

Hvala vam što svojim doprinosom činite naš grad boljim mjestom za život i rad. Sretan vam Dan grada!“

Vaš gradonačelnik

Zlatko Babić